Futsalválogatottunk döntetlent játszott a horvátokkal

K. B./MTIK. B./MTI
Vágólapra másolva!
2024.08.25. 18:40
A csütörtöki, spanyolok elleni meccshez hasonlóan Fekete Márk (pirosban) szerezte a magyarok találatát (Fotó: Kovács Péter, archív)
A magyar futsalválogatott 1–1-es döntetlent játszott a horvátokkal a vasárnapi felkészülési mérkőzésen a Fáy utcai Sterbinszky Amália Sportcsarnokban.

Sergio Mullor szövetségi kapitány együttese a világbajnokságra készülő horvát válogatott ellen folytatta felkészülését a decemberi Eb-selejtezőre.

Erősen kezdtek a magyarok a vasárnapi összecsapáson, Szabó Lajos lövése pedig már az első percben a vendégek kapufáján csattant. A folytatásban látszott, hogy mindkét együttes komolyan veszi a találkozót, sok volt az ütközés és a vita a játékosok között, majd 16 perc után – a csütörtöki, spanyolok elleni meccshez hasonlóan – Fekete Márk szerezte a magyarok találatát. Az öröm nem tartott sokáig, ugyanis alig egy perccel később egyenlítettek a horvátok, a félidő hajrájában mindkét csapatnak adódtak helyzetei, de újabb gól nem született.

A fordulás után sem lassult a játék intenzitása, a játékrész derekánál kissé megnyílt a magyar védelem, ám a horvátok a kulcspasszoknál pontatlanok voltak. A 35. percben Szentes-Bíró Tamás előtt adódott komoly lehetőség a horvát kapu előtt, de nem tudta gólra váltani, belelőtte a kapusba. A végső dudaszóig pedig már nem változott az eredmény.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik