Kedden Rómában mutatják be Claudio Minoliti Puskás-könyvét

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.09.23. 16:17
Az esemény hivatalos meghívója
Szeptember 24-én kedden, a Római Magyar Kulturális Intézetben mutatják be Claudio Minoliti újságíró Puskás Ferenc – Il campione dei due mondi című olasz nyelvű könyvét, amely a Minerva kiadó gondozásában jelent meg még tavaly.

Mint arról korábban már portálunkon is írtunk, 2023-ban Puskás Ferenc – Il campione dei due mondi (Puskás Ferenc – két világ bajnoka) címmel Olaszországban is portrékönyv jelent meg a nagy magyar játékosról. Holnap, azaz szeptember 24-én, 19.30 órától pedig a Római Magyar Kulturális Intézetben is bemutatja a könyvet a szerző, Claudio Minoliti – tájékoztatott hétfőn Lantos Krisztina, az intézet igazgatója.

Az Egy este Puskással címszóval ellátott esemény házigazdája Matteo Marani bolognai sportújságíró, sportvezető, az Olasz Professzionális Labdarúgó Liga elnöke lesz, közreműködik és felszólal még Kovács Ádám Zoltán római magyar nagykövet és Carlos Tercero Castro, az olaszországi spanyol nagykövetség kulturális és tudományos tanácsadója. A beszélgetés díszvendége Szöllősi György, Puskás Ferenc életrajzírója, a Puskás-ügyek nagykövete, a Nemzeti Sport főszerkesztője lesz.

A könyvbemutató 21 órakor, látványos fényfestéssel zárul. A rendezvényre a belépés ingyenes. 

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik