Mario Balotellit indiai klub kosarazta ki

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.09.10. 16:16
Mario Balotellit indiai klub kosarazta ki (Fotó: Getty Images)
Indiai jelentések szerint nem lesz a helyi élvonalbeli Kerala Blasters labdarúgója a 34-szeres olasz válogatott csatár, a balhéi és magatartása miatt hírnevet szerző Mario Balotelli, annak ellenére sem, hogy a helyi sajtó többször azt írta, hogy a klub érdeklődik iránta, és ajánlatot tett neki.

A pályafutása során az Internél, a Manchester Citynél, az AC Milannál, a Liverpoolnál, a Nice-nél, a Marseille-nél, a Bresciánál, a Monzánál, a Sionnál is megfordult Balotelli két időszakban játszott a török Adana Demirspornál, ahonnan nyáron, szerződése lejártával távozott, azóta szabadon igazolható.

Indiai jelentések szerint az elmúlt hetekben Balotelli iránt a helyi élvonalbeli Kerala Blasters érdeklődött, sőt, a török Fanatik szerint ajánlatot is kapott, de a klub vezetőségi tagjai arról tájékoztatták Balotelli képviselőit, hogy mégsem szeretnék, hogy az olasz csatár csatlakozzon hozzájuk.

A The Times of India sportújságírója, Marcus Mergulhao X-oldalán arról számolt be, hogy Balotellit szélsőséges viselkedése és fegyelmezettsége miatt nem szerződteti a Kerala Blasters.

Az előző idényben térdsérüléssel is bajlódó játékos, bár pályafutása 495 meccsén 210 gólig és 43 gólpasszig jutott, aligha a pályán nyújtott teljesítménye miatt lett ismert, hiszen például 2011-ben, a Manchester City játékosaként egy Manchester United elleni városi rangadó előtt kigyulladt a háza, mert tűzijátékozott, míg legutóbbi állomáshelyén, az Adana Demirsporban az öltözőben dobta meg társait petárdával.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik