Videó: hatalmas tömeg fogadta Osimhent Isztambulban

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.09.03. 09:46
Victor Osimhent nagy tömeg várta Isztambulban (Fotó: Getty Images)
Victor Osimhent egy évre kölcsönveszi a Napolitól a török Galatasaray. A hivatalos bejelentésre várni kell, a játékos már Törökországban van, ahol a késői érkezés ellenére hatalmas tömeg fogadta.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Victor Osimhen kikerült a Napoli bajnoki keretéből. A nigériai csatár iránt a Chelsea és a szaúdi Al-Ahli is érdeklődött, előbbivel a játékos, utóbbival a klub nem egyezett meg.

Az Antonio Conte csapatában létszámfelettivé váló játékos Törökországból kapott mentőövet. A Galatasarayban ugyanis szombaton megsérült Mauro Icardi, így a csatárgondokat Osimhennel orvosolhatja a török bajnoki címvédő. Sajtóinformációk szerint a Galatasaray egyéves kölcsönszerződést kötne a Napolival, ennek értelmében a törökök fizetnék a játékos 11 millió eurós éves fizetését. Törökországban az átigazolási időszak szeptember 9-ig tart, de az Európa-ligára már szeptember 3-án, kedden le kell adni a keretet.

A török klub a hivatalos holnapján bejelentette, hogy megkezdődtek a tárgyalások, egyelőre a hivatalos bejelentésre várni kell. Bár ez már tényleg csak idő kérdése, a Galatasary a YouTube-oldalán élő videóban közvetítette, ahogy Osimhen repülőgépe Isztambulba tart. A nigériai támadó hajnalban szállt le, de így is hatalmas tömeg várta, később Galatasaray-felszerelésben énekelt a szurkolókkal. „Idejöttek hajnali háromkor. Minden meccsen száz százalékot fogok adni miattuk. Hihetetlen a hangulat, jó itt lenni” – mondta Osimhen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik