Bayern: Franck Ribéry még mindig nem léphet pályára

Vágólapra másolva!
2014.08.25. 14:44
Franck Ribéry térde még mindig fáj; a Bayern München világklasszis labdarúgója a Bildnek arról beszélt, hogy ki kell hagynia a Schalke elleni szombati bajnokit, és legközelebb nagyjából három hét múlva léphet pályára mérkőzésen – igaz, akkor már százszázalékos állapotban.

„A Schalke elleni meccs még túl korai számomra, de a következő hazai meccsen, a Stuttgart ellen már feltétlenül ott szeretnék lenni a pályán – jelölte meg szeptember 13-át visszatérése időpontjául a tétmeccset legutóbb május közepén játszó francia futballista. – Sokkal jobban vagyok, mint tíz nappal ezelőtt, de még mindig érzek enyhébb fájdalmat a térdemben. Remélem, szerdán vagy csütörtökön már a többiekkel edzhetek."

Ribéry már az első lehetséges alkalommal hasznot húzhat abból, hogy lemondta a további játékot a francia nemzeti csapatban.

„A szeptemberi válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünet reményeim szerint elegendő lesz arra, hogy újra százszázalékos állapotba kerüljek, és képes legyek akár kihagyás nélkül is végigfutballozni az egész szezont" – tette hozzá a nyári világbajnokságot hátfájdalmai miatt kihagyni kényszerülő Bayern-klasszis.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik