Bayern: Guardiola ígéretet tett a Man. Citynek - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.05.20. 19:24
Az olasz átigazolásokra szakosodott újságíró, Gianluca Di Marzio oldalának cikke szerint Pep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője ígéretet tett a Manchester Citynek, hogy bajorországi szerződése lejárta után 2016-ban átveszi a klub irányítását.

Az arab pénzből „felturbózott” angol élcsapatot az elmúlt években többször is hírbe hozták a katalán szakemberrel, ám Guardiola Barcelonából való távozása után a City alulmaradt a versenyfutásban a Bayernnel szemben. Az edző a müncheniekkel eddigi két szezonjában képtelen volt megismételni Jupp Heynckes utolsó idényének eredményeit, és a Bajnokok Ligájában „csak” az elődöntőig jutott a csapattal. A tréner szerződése a következő évad végén lejár, és az olasz honlap beszámolója szerint Manchester kék felében továbbra is tárt karokkal várják az edzőként kétszeres BL-győztes szakvezetőt.

A gianlucadimarzio.com ugyanezen cikke szerint Carlo Ancelotti és a Real Madrid – a trófea nélküli tavasz után – már biztosan búcsút int egymásnak. Az olasz mester vasárnap állítólag telefonon egyeztetett Florentino Pérez klubelnökkel, és abban maradtak, hogy nem folytatják a közös munkát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik