Werder Bremen - Inter : Magába harap a kígyó

183462 183462183462 183462
Vágólapra másolva!
2010.12.07. 14:12
Címkék
Szerintem egy ország (kontinens) nevében mondhatom: Minél elöbb szeretnénk megszabadúlni Beníteztől! Már azt sem bánnánk, ha az Inter ezt a...

Szerintem egy ország (kontinens) nevében mondhatom: Minél elöbb szeretnénk megszabadúlni Beníteztől! Már azt sem bánnánk, haaz Inter ezt a találkozóját is elveszítenécsakhogy teljen be a pohárvégre a vezetőségnél és legyen vége ennek a nem hivatalos szabotázsnak. Ahiányzók listája(tessék leülni).: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu, Stankovic, Obi, Sneijder, Coutinho, Mancini, Suazo, Milito. Ismét megcsodálhatjuk Biabiany generációkat megihlető dribble-jeit, Pandev agyatlan túrását.A védelemben összeáll a (mindkét csapat számára) félelmetes Matrix és Córdoba tengelya jobb oldalról megtámogatva vagy Santon vagy Natalino klasszis védő munkájával. A középpályán Motta, Mariga és Muntari is készen áll egy-egy jóképű kiállításra. Egyetlen reményünk Eto'o és Cambiasso duóhoz fűződik, hogy Ők valahogy a hátukra veszik a csapatot. Illetve bízunk benne, hogy kevesek lesznek ma este és Benítez csak azért utazik majd el a Klub VB-re, hogy a vezetőség nyugodtan és feltünés mentesen tudjon tárgyalni a potenciális utódokkal.Szerintem egy ország (kontinens) nevében mondhatom: Minél elöbb szeretnénk megszabadúlni Beníteztől! Már azt sem bánnánk, haaz Inter ezt a találkozóját is elveszítenécsakhogy teljen be a pohárvégre a vezetőségnél és legyen vége ennek a nem hivatalos szabotázsnak. Ahiányzók listája(tessék leülni).: Julio Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Chivu, Stankovic, Obi, Sneijder, Coutinho, Mancini, Suazo, Milito. Ismét megcsodálhatjuk Biabiany generációkat megihlető dribble-jeit, Pandev agyatlan túrását.A védelemben összeáll a (mindkét csapat számára) félelmetes Matrix és Córdoba tengelya jobb oldalról megtámogatva vagy Santon vagy Natalino klasszis védő munkájával. A középpályán Motta, Mariga és Muntari is készen áll egy-egy jóképű kiállításra. Egyetlen reményünk Eto'o és Cambiasso duóhoz fűződik, hogy Ők valahogy a hátukra veszik a csapatot. Illetve bízunk benne, hogy kevesek lesznek ma este és Benítez csak azért utazik majd el a Klub VB-re, hogy a vezetőség nyugodtan és feltünés mentesen tudjon tárgyalni a potenciális utódokkal.

(Benítez szokás szerint mosolygós és oldott a sajtó tájékoztatón, miközben a szurkolókat az idény nagy részében a sírás kerülgeti.)

Nem akarunk már semmit ettől a szezontól,nem hiszünk már ebben a szezonban. Illetve dehogynem, Benítez szeretnék látni szomorú fejjel civilként nyilatkozni az Interről. Szinte bármilyen részmegoldásba belemenne már az ember csak valami történjen. Édes mindegy, hogy első vagy második helyen jut tovább a csapat. Csoportelsőként csak minimálisan nő az esély arra, hogy olyan ellenféllel fusson össze az Inter akivel szemben van esélye.A klub VB megint csak arra lesz jó, hogy lesz mire fogni az újabb sérülteket és a szar játékot, akkor majd a fáradtság lesz az adú. De erre már a kutya sem kiváncsi leginkább Benítez szájából nem. Sokkal szívesebben adna már az ember 5 meccset egy új edzőnek mint egyet Beníteznek.

Sajnos csak a síránkozás maradt, ami lehet kissé unalmas, de nem igazán lehet sehol semkapaszkodni az Interbe. Elemezni nincs mit. A csapat kimegy, mindenki a saját posztján csinálja a személyre szabott feladatát, mégis egy átláthatatlan, széteső, erőtlen és kaotikusszerencsétlenkedés lesz belőle. Mourinho és Mancini idejében is voltak szenvedős, nézhetetlen meccsek, de legalább volt egy alap stabilitása, masszívitása a csapatnak. Nem húztuk a strigulákat, hogy egy meccsen belül hanyadszorra verik meg megalázó módon ugyanolyan játékszítuációban az adott játékost, oldalt vagy csapatrészt.

A mai meccsről szakmailag nehéz mit nyilatkozni. Két katasztrofális játékszínvonalat nyújtó csapat találkozik. A muzsikusok a BuLi-bana második legtöbb gólt kapták 2,06-os(!) mutatójuk van a meccs/kapott gól tekintetben. A BL-ben csak a Zsolna és Bursaspor kapott több gólt náluk. Mindkét csapat rottyon van, sok jóra nem is számítunk. Az Inter annyira tartalékos, hogy kimondott esélyese sincs a mérkőzésnek.

Szentimentalizmus nélkül nehéz hinni innentől kezdve abban, hogy jóra fordúunak a dolgok. Nem hisszük, hogy egy esetleges csoport győzelemmel megoldódik bármi is. Persze a kiesési szakasz csak Márciusban kezdődik, addig rengeteg idő van, de azt sem hisszük, hogy addigra a csapat jobb lenne, mintsem inkább rosszabb. Mikor összel elkezdett botladozni a csapat, akkor is a jövőbe menekültünk, ahhoz képest csak rosszabb lett a helyzet, hatványozottan. Egyértelműen várható volt a visszaesés a tavalyi szezonhoz képest, de úgy gondoljuk van átmenet egy triplázás és, hogy a 15 forduló után 4 csapattal holtversenyben 5ik a csapat, a kilátástalanság és fogalmatlanság hígfos-tengerében fuldokolva

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik