Pozitív jelek

2362309 23623092362309 2362309
Vágólapra másolva!
2015.08.24. 19:08
Címkék
Ahhoz képest, hogy bő egy héttel ezelőtt még én igyekeztem mindenkit nyugtatni, hogy nem kell túlaggódni a felkészülési meccsek eredményeit...

Ahhoz képest, hogy bő egy héttel ezelőtt még én igyekeztem mindenkit nyugtatni, hogy nem kell túlaggódni a felkészülési meccsek eredményeit, elég volt 3 nappal később felrobbantania az interes fórumokat a vezetőségnek Kovacic eladásának hírével, máris vigyázzba állt bennem a kaki, ha az előttünk álló idényre nyitómeccsre gondoltam. Túl sok jóra nem számítottam, miközben keresgéltem a kurva sztrímek között, hátha találok vállalható. A sztrímkeresés eredménye ugyanaz lett, mint a mérkőzésé: nem kaptam kevesebbet, mint vártam, a végére pedig a győzelem (és a nézhető online felület) is megérkezett.Ahhoz képest, hogy bő egy héttel ezelőtt még én igyekeztem mindenkit nyugtatni, hogy nem kell túlaggódni a felkészülési meccsek eredményeit, elég volt 3 nappal később felrobbantania az interes fórumokat a vezetőségnek Kovacic eladásának hírével, máris vigyázzba állt bennem a kaki, ha az előttünk álló idényre nyitómeccsre gondoltam. Túl sok jóra nem számítottam, miközben keresgéltem a kurva sztrímek között, hátha találok vállalható. A sztrímkeresés eredménye ugyanaz lett, mint a mérkőzésé: nem kaptam kevesebbet, mint vártam, a végére pedig a győzelem (és a nézhető online felület) is megérkezett.

Két héttel ezelőtt még Kovacic, Hernanes és Jovetics kezdőbe jelölésével fantáziáltam az első fordulóra, de az egyiket eladtuk, a másik nem száz százalékos a harmadik meg ki tudja, miért a padon kezdett, így az elvártnál jóval gyengébb kezdő futott ki a Meazza gyepére tegnap este. Nevesítve: Handanovic - Santon, Miranda, Murillo, Juan Jesus - Gnoukouri, Medel, Kondogbia - Brozovic - Palacio, Icardi. Nem valami fantáziadús, de legalább a belső védő posztokon nem Ranocchia miatt kellett bekészíteni a xanax és pálinka ütős kis kombinációját.

Hanem mondjuk Gnoukouri miatt, aki az egyre fokozódó hype-ot magasról leszarva már 3. percben megpróbált kiborítani 37 ezer ember a helyszínen meg pár százezer gépe előtt görnyedőt, amikor a saját térfelének közepén hagyta el a labdát mindenféle külső körülmény nélkül, szerencsére a kontrát valamelyik fehér mezes kék-fekete elguarínozta. Sokat az sem javított a kedélyállapotunkon, hogy alig negyedóra után sérülés miatt le kellett cserélni Icardit, de legalább bemutatkozhatott az újdonsült tízesünk. Ezeket - meg egy-egy kósza Jovatics és Kondogbia lövést - leszámítva konkrétan semmi nem történt. Sokat persze nem is lehetett várni, nálunk nem volt kreativitás, az ellennél meg Reja a szombaton kifogott aranyhaltól mind a három kívánságát a 0-0-ra használta el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik