Gyors váltás: Egy jött, egy ment - Isten hozott Mathieu, viszlát Demba!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.01.04. 16:01
Ma délelőtt két olyan hivatalos hírt is bejelentettek, amiről tudtuk, hogy be fog következni. Mathieu Debuchy öt és fél évre a Newcastle játékosa...

Ma délelőtt két olyan hivatalos hírt is bejelentettek, amiről tudtuk, hogy be fog következni.

Mathieu Debuchy öt és fél évre a Newcastle játékosa lett, Demba Ba pedig három és fél évre aláírt a Chelsea-hez.

Debuchy érkezésével Yohan Cabaye egyik álma teljesült, hiszen újra együtt focizhat Lille-beli csapattársával és gyerekkori barátjával. Íme egy közös kép a Newcastle újdonsült 26-osával.

Nekünk meg az az álmunk teljesülhet, hogy Danny Simpson helyére olyan játékos kerülhet végre a jobb bunkóba, aki a támadásokat is tudja segíteni.

Simmo szerződése egyébként is lejár nyáron, szerintem nem is akar majd hosszabbítani (főleg, hogy eddig sem nagyon akart).

A távozónk az idei házi gólkirály Demba Ba, aki lenyilatkozta, hogy mindenképpen gyorsan dönteni akart a sorsáról. Ez így jó mindenkinek, mert a Newcastle vezetőségének így van egy hónapja megtalálni az utódát. Végül is igaza van, aki menni akar, az minél előbb menjen. Sok sikert a további pályafutásához Ba-nak, csak nem február elején, amikor visszatér a St. James Park-ba, de már a kékek 29-es mezében.

Várjuk a további fejleményeket. Mindenképpen kell még egy középső védő, és (minimum) egy csatár...

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik