Mesterhármas! Úgy látszik tényleg komolyan ment a biznisz a háttérben

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.01.24. 20:01
Az utóbbi időben szerintem egyre kevesebben hittük el, amikor Alan Pardew manager a sajtótájékoztatókon arról beszélt, hogy a klubvezetés keményen...

Az utóbbi időben szerintem egyre kevesebben hittük el, amikor Alan Pardew manager a sajtótájékoztatókon arról beszélt, hogy a klubvezetés keményen dolgozik az új játékosok megszerzésén. Cissé-t 2011 nyara helyett csak 2012 januárjában sikerült elhozni, Debuchy-t, 2012 nyara helyett csak 2013 januárjában. Közben a Newcastle által kiszemelt játékosok egy része is inkább máshová igazolt. Ez a hét viszont várakozáson felüli volt, még akkor is, ha a vicces kedvű szurkolók több portálon is felvetették, hogy jövőre a csere szerelés kék felső, fehér nadrág és piros sportszár lesz...Alan Pardew manager a sajtótájékoztatókon arról beszélt, hogy a klubvezetés keményen dolgozik az új játékosok megszerzésén. Cissé-t 2011 nyara helyett csak 2012 januárjában sikerült elhozni, Debuchy-t, 2012 nyara helyett csak 2013 januárjában. Közben a Newcastle által kiszemelt játékosok egy része is inkább máshová igazolt. Ez a hét viszont várakozáson felüli volt, még akkor is, ha a vicces kedvű szurkolók több portálon is felvetették, hogy jövőre a csere szerelés kék felső, fehér nadrág és piros sportszár lesz...

Hétfőn, szerdán és ma este is jó hírekkel zárhattuk a napot. Ö és fél éves szerződést írt alá Mapou Yanga-Mbiwa, négy és fél éves szerződést Yoan Gouffran és szintén öt és fél éves szerződést Massiado Haidara.

Mbiwa és Haidara a viharvert, mennyiségi és minőségi problémákkal egyaránt küzdő védelem megerősítésére érkeztek. Két fiatal játékos, akik közül Mbiwa már 23 évesen is nagy meccsrutint szerzett, Haidara pedig a "wonder kid" kategória, amiről a Football Manager játékot ismerők tudják a leginkább, hogy mit is jelent.

Steven Taylor lassan felépül, Coloccini úgy néz ki marad, Debucy már itt volt pár hete, azaz most néz ki majd úgy a védelem, ahogyan augusztus végére kellett volna...

A 27 éves Gouffran még számomra kérdéses, a francia bajnokságot nálam jobban ismerő barátom szerint hatalmas vétel. Még ha a gól-statisztikája nem is a legjobb, de gyors, jól cselez, penge játékos, akit csatárként és szélsőként is be lehet vetni. Tekintve, hogy a jelenlegi három csatárunk Cissé mellett a két Ameobi, mindenképpen erősítés a srác.

A helyzet pedig ma tovább fokozódott. Moussa Sissoko alá akart írni egy elő-szerződést a Newcastle-vel, aminek értelmében nyáron, a szerződése lejártával ingyen csatlakozott volna a csapathoz. Természetesen ez a Toulouse elnökének nem tetszett, ezért száműzte a játékost a felnőtt keretből, és egyúttal jelezte a Newcastle vezetősége felé, hogy a középpályás eladó.

Sissoko ugyanis konkréten kijelentette, hogy a Newcastle az első számú célállomás. Nem zárkózott el a többi csapat (QPR, Marseille, Monaco) érdeklődésétől sem, de nyíltan kimondta, hogy "Szarka" akar lenni. Nos, várjuk a hivatalos bejelentést, egyelőre csak a francia lapok szellőztették meg, hogy létrejött az üzlet, mégpedig potom 2.5 millió euróért sikerült leigazolni a játékost.

Mike Ashley tehát úgy néz ki választ adott a szurkolóknak. Pardew-t a székében erősítette meg, a csapatot pedig négy nap alatt három játékos igazolásával.

Elvileg még Sissoko után sincs vége... Újabb nevek röpködnek.

Még egy csatárt kérnék, és akkor elégedett leszek.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik