Gazza Update: Az elvonóról az intenzívre – Shearer és Lord Sugar is segít

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.02.11. 17:02
Paul Gascoigne amerikai gyógykezelése nem indult zökkenőmentesen. Ahogy az NSO is megírta, Gazza amint megérkezett az Egyesült Államokba – kihasználva...

Paul Gascoigne amerikai gyógykezelése nem indult zökkenőmentesen. Ahogy az NSO is megírta, Gazza amint megérkezett az Egyesült Államokba – kihasználva, hogy kísérője egy pillanatra egyedül hagyta – azonnal felhajtott egy korsó sört. Valószínűleg sejthette mi vár rá a rehabilitációs klinikán…Paul Gascoigne amerikai gyógykezelése nem indult zökkenőmentesen. Ahogy az NSO is megírta, Gazza amint megérkezett az Egyesült Államokba – kihasználva, hogy kísérője egy pillanatra egyedül hagyta – azonnal felhajtott egy korsó sört. Valószínűleg sejthette mi vár rá a rehabilitációs klinikán…

A programot egy komoly méregtelenítéssel (ismertebb nevén detox) kezdte, melynek során rosszul lett és kórházba kellett szállítani. Az állapotát ugyan stabilizálták, de jelenleg is megfigyelés alatt tartják az intenzív osztályon. Sajnos mint azt mindenki sejthette, a 30 évnyi alkoholizálás több belső szervét is károsította, ezért talán tényleg ez az elvonó az utolsó esélye.

Közben egyre többen nyilatkoznak a volt pályatársak közül.

Egyik barátja, a Spurs egykori csapatkapitánya, Gary Mabutt elmondta, hogy szerinte Gazza nemsokára elég jól lesz ahhoz, hogy visszatérjen a klinikára. „Az elmúlt években is sok támogatást kapott a focista családtól, de természetesen nagyon hosszú lesz a gyógyuláshoz vezető út. Most Paul segítséget kért, így a mi dolgunk, hogy meg is kapja.”

Másik barátja Chris Evans azt nyilatkozta a Gazza-ra váró hathetes kezelésről, hogy ezzel megváltotta a „csak oda szóló jegyét az utolsó esély járatra” majd köszönetet mondott a különösen megbocsátó személyzetnek és légiutas-kísérőknek, hogy egyáltalán elutazhatott. El tudom képzelni mit művelhetett a gépen…

Támogatását fejezte ki Wayne Rooney is, aki ifiként ismerkedett meg Gascoigne-al: „Ő volt az én hősöm mialatt felnőttem. Biztos vagyok benne, hogy minden angol szurkoló, és Paul Gascoigne szurkoló is a legjobbakat kívánja neki. Én a legjobbakat kívánom neki.” Rooney egy korábbi nyilatkozatában arra emlékezett, amikor az Everton-nál néhány alkalommal együtt edzettek. Ilyenkor a tréning után büszkén mesélte a haveroknak, hogy Gazza-val rúgta a bőrt.

Az újságok nem tudták kihagyni, hogy ne kérdezzék meg Gazza ex-feleségét, Sheryl-t is, akivel még 1998-ban váltak el. Az asszony természetesen szintén jobbulást kívánt neki.

Közben kiderült, hogy a 30.000 fontos alapkezelésre valamint az extra költségekre biztosan nem lesz gondja Gascoigne-nak, hiszen Alan Shearer és Lordok Házának tagja, Alan Sugar (egykori Spurs tulajdonos) is jelezte, hogy anyagilag is támogatja a rehabilitációt.

Sokan állnak tehát mögötte és mellette, de a döntő lépéseket neki kell megtrennie.

Hajrá Gazza!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik