(Szarka)lábjegyzet, James Perch: "Szerettem itt lenni, a szurkolók hihetetlenek, soha nem felejtem el őket"

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.07.04. 10:07
A tegnap eligazolt James Perch szavai: "A szurkolók csodálatosak voltak. Rengeteg üzenetet kaptam, és a szurkolók egyetértésben voltak. Mindig ...

A tegnap eligazolt James Perch szavai:A tegnap eligazolt James Perch szavai:

"A szurkolók csodálatosak voltak. Rengeteg üzenetet kaptam, és a szurkolók egyetértésben voltak.

Mindig a Newcastle eredménye lesz az első, amit megnézek majd, a Wigan után, és már várom, hogy újra a St. James' Parkban játsszak, amikor majd jövőre feljutunk.

Értékelem, hogy Alan Pardew mindent megtett, hogy megtartson engem. Nagy örömömre szolgál viszont, hogy a csatlakozhattam a Wigan-hez. Ez egy nagyszerű klub, és alig várom az új kihívásokat.

Megértem a Newcastle új átigazolási politikáját. Az idő fogja eldönteni, hogy ez volt-e a helyes út. De szerettem itt lenni, a szurkolók hihetetlenek, soha nem felejtem el őket.

Volt érdeklődés más klubok irányából is, de én az új szezonban ismét európai kupában akartam játszani. Tavaly 37 meccsen léptem pályára, de a legfontosabb tényező az volt, hogy a Wigan gyorsan akart engem."

Perchinho tehát továbblépett. Sajnáljuk, jó lett volna, ha marad, de szerintem könnyen elfelejtjük ha végre elkezd a vezetőség igazolni.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik