(Szarka)lábjegyzet: Mez van srácok!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.08.02. 10:08
Címkék
Tapsi Hapsi "Thats all folks!", azaz "ez van srácok!" mondata után szabadon, ha más újdonság nincs is, de az új mez hivatalosan bemutatásra került...

Tapsi Hapsi "Thats all folks!", azaz "ez van srácok!" mondata után szabadon, ha más újdonság nincs is, de az új mez hivatalosan bemutatásra került, sőt előrendelhető Ashley Bácsi boltjában.Tapsi Hapsi "Thats all folks!", azaz "ez van srácok!" mondata után szabadon, ha más újdonság nincs is, de az új mez hivatalosan bemutatásra került, sőt előrendelhető Ashley Bácsi boltjában.

A Wonga felirat és ami mögötte van egy dolog. De hogy valószínűleg "fel van vasalva" mint egy matrica, és eleve az egész mez jellegtelen, az már jobban zavar.

Miért van az, hogy az adidas tudott egyedi mezeket gyártani a Newcastle-nek, míg a Puma-nak ez eddig csak az első évben sikerült? Mondjuk az sem volt a legszebb.

Az ötödik helyen záruló évadban a mezünk egyedinek tűnt, de majdnem megegyezett a PAOK szerelésével, tavaly pedig a színeket variálva ugyan, de dizájnban egy az egyben azonos volt a szerelésünk a Dortmund-éval és az Espanyol-éval.

Most sem erőltették meg magukat túlzottan a tervezők, annak ellenére, hogy ha akarták volna, azért ügyesebben is dolgozhattak volna.

Tegnap megjelent az NSO-n egy cikk a Topligák idei szereléseiről, amiből láthattuk, hogy azért van kreativitás a Puma-nál is, csak valahogyan nekünk a sablon mezek jutnak. Nekem egyből az ugrott be, hogy valószínűleg az abszolút egyedi mezekért a gyártó számára előnyösebb szerződést kellene kötni, és innentől kezdve világos, hogy miért kapjuk az átlagost.

Nézzük sorban:

2010/2011, az első Puma mez. A nyak kivágás az akkori általános dizájn, de a színek, és az engem kicsit a szarka mintázatára emlékeztető kar rész miatt egész pofás lett. A northern rock felirat viszont nagyon gáz, mint egy darab felvasalt nejlon. És miért középen van a puma jel?

2011/2012. Nekem ez a szerelés (meg a harmadik számú fekete, arany csíkkal) nagyon bejött.

Később láttam, hogy a színek kombinálásával hasonló a fenti PAOK mezhez, de kis jóindulattal ez még egyedinek nevezhető.

2012/2013. Nekem alapvetően tetszett a stílus és a megoldások, de hogy ez nem egyedi, az biztos...

Nem nagyon kell magyarázni...

Ezek után most kaptunk egy szerelést, amin a kék csíkok meg a kék Wonga felirat finomít valamit, de amikor először megláttam (még fekete Wonga-s verzióval) egyből azt mondtam, hogy ez egy Juve mez, Newcastle címerrel...

Nem nagyon tetszik, ettől függetlenül persze jó lenne, ha szép eredményeket érnének el a srácok ebben a szerkóban. Mit érdekelne akkor a dizájn...

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik