Profi boksz: Pascal promótere elmondta, Erdei csapata bejelentkezett náluk

Vágólapra másolva!
2011.10.07. 14:47
Címkék
Erdei Zsolt és Chris Henry Jean Pascalra, a kanadai bunyós pedig az október 15-i Bernard Hopkins–Chad Dawson csatára vár – erről Pascal promótere, Yvon Michel nyilatkozott.

Ahogy már hónapok óta hallani, a WBC volt világbajnoka, Jean Pascal promóterei december 10-én bokszoltatnák védencüket, ellenfélként pedig az elmúlt hónapokban felvetődött Tavoris Cloud, Bejbut Sumenov, Chris Henry és természetesen Erdei Zsolt neve is. Yvon Michel, Pascal promótere szerint azonban még a december 10-i meccs létrejötte sem biztos.

„Erdei Zsolt és Chris Henry csapata is jelezte, hogy készen állnak Kanadában kiállni Jean Pascal ellen. Azt sem tudjuk még, hogy Jean mérkőzésére december 10-én kerül-e egyáltalán sor, vagy valamikor később. Valószínűleg meg kell várnunk, mit hoz az október 15-i mérkőzés, és utána tudunk döntést hozni" – nyilatkozta Yvon Michel.

A promóter vélhetően úgy gondolja, hogy ha a jövő hétvégén Dawson legyőzi Hopkinst, akkor védencét legközelebb azonnal az új címvédő ellen küldi harcba, amire valószínűleg Dawson is hajlana, hiszen eddigi egyetlen vereségét – amelyet azóta is vitat – éppen Pascaltól szenvedte el.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik