Inter: Leonardo már nem néz a tabella tetejére, cél a dobogó

Vágólapra másolva!
2011.04.17. 00:37
A szombat este Parmában elszenvedett 2–0-s vereség után Leonardo, az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló Internazionale vezetőedzője lemondani látszik a bajnoki cím megvédéséről.

„Jobb, ha nem a táblázatot tanulmányozzuk, hanem inkább a formánk visszanyerésére összpontosítunk, hiszen még közel sem lehetünk biztosak abban, hogy az első háromban végzünk" – mondta a mérkőzés után az Inter edzője, akit arról is faggattak, miért nem nevezte Maicont és Thiago Mottát, illetve miért csak csereként küldte pályára Wesley Sneijdert.

„Nincs sok értelme a döntésem helyességén vitatkozni, hiszen én vagyok az egyetlen, aki egész héten látom a játékosokat, és csak én lehetek tisztában minden részlettel, így az erőnléti tesztek eredményeivel, a formájukkal. A döntésemet sok minden befolyásolja" – hárította el a számonkérést Leonardo, aki a következő napok programját így foglalta össze:

„Le kell higgadnunk, le kell ráznunk magunkról a tompaságot, és meg kell próbálnunk olyan magasra kapaszkodni a tabellán, amennyire csak lehetséges, és rendesen felkészülni az Olasz Kupára."

A harmadik helyezett Inter pillanatnyilag nyolcpontos hátrányban van az éllovas Milanhoz képest. Az Olasz Kupa elődöntőjében a Roma vár a fekete-kékekre, az első mérkőzést kedden rendezik meg a fővárosban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik