Milan: Tréfáltam Leonardóval, túlzás az ekkora felhajtás - Gattuso

Vágólapra másolva!
2011.05.11. 15:12
Címkék
Gennaro Gattuso, az AC Milan labdarúgócsapatának játékosa a Rómában megszerzett bajnoki cím ünneplése során trágár szavakkal illette az Internazionale vezetőedzőjét, Leonardót, aki később kérdőre vonta ezért, a 33 éves középpályás azonban megvédte magát a brazil szakemberrel szemben.

„Túlzásnak tűnik ekkora felhajtást csapni egy tréfa miatt. Ha visszamehetnék az időben, nem tenném meg újra. Túloztam, és belátom, hogy rossz példát állítottam a gyerekek elé. A fanatikusok legalább kilenc másik dalt skandáltak, és egyik sem volt épp tanító jellegű. De hadd szögezzem le, hogy a kerítésre is felugranék, hogy velük énekeljek. A szurkolóink mindenhová elkísérnek minket, ami nyilván kiadásokkal és rengeteg utazással jár. A legkevesebb az, hogy megköszönhetjük nekik" – nyilatkozta a La Repubblicának Gattuso, és hozzátette, hogy ebben az idényben több hibát követett el, mint eddigi profi pályafutása alatt összesen.

A bajnoki címet korábban megszerző AC Milan kedden 2–1-es vereséget szenvedett a Palermo otthonában az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján, ezzel búcsúzott a sorozattól.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik