Juventus: nagy neveket csábítanának el a nyáron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.02. 12:48
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus csendes téli átigazolási szezont tudhat maga mögött, azonban a Tuttosport értesülései szerint nyáron két sztárjátékost is magához csábítana a torinói együttes.

Az olasz lap információi alapján a Juve első számú célpontja a Borussia Dortmund középpályása, Ilkay Gündogan. A 16-szoros német válogatottat 2017 nyaráig köti szerződés a Ruhr-vidéki alakulathoz, az olasz lap arról nem ír, hogy milyen mélyen kell a zsebébe nyúlnia a Juventusnak, amennyiben 2016-ban szeretné szerződtetni. A mértékadó transfermarkt.de adatai szerint a 25 éves játékos ára 25 millió euró körül mozog. Borussia Dortmund középpályása, Ilkay Gündogan. A 16-szoros német válogatottat 2017 nyaráig köti szerződés a Ruhr-vidéki alakulathoz, az olasz lap arról nem ír, hogy milyen mélyen kell a zsebébe nyúlnia a Juventusnak, amennyiben 2016-ban szeretné szerződtetni. A mértékadó transfermarkt.de adatai szerint a 25 éves játékos ára 25 millió euró körül mozog.

Gündogan mellett Edinson Cavani lehet a Juventus másik kiszemeltje, azonban a PSG csatárának szerződtetése főként akkor kerülne előtérbe, ha a Real Madrid élne az opciós lehetőségével, és visszavásárolná a 2015–2016-os szezonban minden sorozatot figyelembe véve hét gólnál tartó Álvaro Moratát. Az uruguayi válogatott csatár szerződése 2018 júniusáig érvényes, ára a 40 millió eurót is meghaladhatja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik