Real Madrid: Busquets egy nyaklevesre számíthat Casillastól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.04. 17:09
Részletesebben nem foglalkozott a témával, de legközelebbi találkozásuk alkalmával azért egy nyaklevest kioszt Sergio Busquetsnek, a Barcelona játékosának Iker Casillas, a Real Madrid kapusa, amiért a középpályás a két csapat egymás elleni bajnokiján megtaposta Pepét, a királyiak portugál védőjét.

„A kép önmagáért beszél. Nem fogok részletesen beszélni az ügyről, de Pepe az egész csapat támogatását élvezi. Fűtött pillanat volt, ám szerintem Busquets helytelenül viselkedett. Ha legközelebb találkozom vele, adok neki egy nyaklevest” – mondta Casillas, aki elárulta, hogy a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján már a kupadöntőre való felkészülés jegyében fog védeni.

Az ominózus pillanat – Busquets rálép Pepe fejére (Fotó: Reuters)
Az ominózus pillanat – Busquets rálép Pepe fejére (Fotó: Reuters)

„A szezon kezdete óta a kupában és a BL-ben kapok lehetőséget. Nem ehhez szoktam hozzá, de így alakultak a dolgok. Márciusban csak a Schalke elleni meccsen védtem, tehát a Dortmund elleni visszavágó számomra a kupadöntőre való felkészülést is jelenti” – utalt rá a 32 esztendős kapus, hogy az április 16-i, Barcelona elleni összecsapásig alapesetben már nem állhat a kapuba.

A Real Madrid kezdőcsapatából kiszoruló kapust arról a sajtóhírről is faggatták, mely szerint a nyáron a Premier League-be igazol.

„Ezek az információk még mindig csak találgatások. Szeretnék itt maradni, és kitölteni a szerződésemet. Jelenleg az a legfontosabb, hogy a szezon vége olyan jól alakuljon számunkra, amennyire csak lehetséges” – hangsúlyozta Casillas, akit a megállapodása 2017 nyarán jár le a blancóknál, és aki szerint Víctor Valdés sérülése után Diego Lópeznek is van esélye bekerülni a spanyolok világbajnoki keretébe.

A címeres mezt eddig 153 alkalommal magára öltő kapus abbéli reményét fejezte ki, hogy az Atlético Madrid és a Barcelona szombaton pontokat hullajt a bajnokságban, de a legfontosabb, hogy saját csapata megnyerje soros mérkőzését.

Mint ismert, a Diego Costát, Arda Turant és Gabit nélkülöző Atlético a Villarrealt, a Barca a sereghajtó Betist fogadja a Primera División 32. fordulójában, míg a Cristiano Ronaldót pihentető Real Madrid a Real Sociedad vendége lesz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik