Barca: Ter Stegen menne, a Liverpool várja - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.09. 12:39
Marc-André ter Stegen a kevés játéklehetőség miatt már a téli átigazolási időszakban elhagyhatja a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelonát. 

A Daily Star információi szerint az idén csak kupameccseken szerephez jutó kapust szívesen tudná soraiban a Liverpool: az angol klubnál a gyenge idényt futó Simon Mignolet alternatívájaként tekintenek a 22 éves játékosra.

Ter Stegen kapcsán már korábban is hallani lehetett angliai kérőkről: a Manchester United és az Arsenal is érdeklődött iránta, ám a United tegnap bejelentette Víctor Valdés átigazolását, míg a londoni együttes a hírek szerint a Chelsea-nél mellőzött Petr Cech megszerzésére törekszik.

Vetélytársak híján a Liverpool esélyes lehet a német kapuvédő megszerzésére, a Barcelona viszont aligha engedi el könnyen. A FIFA két átigazolási időszakból zárta ki a kisebb gödörben lévő katalán együttest, amely így nem tudná megfelelően pótolni Ter Stegent, aki a Borussia Mönchengladbachtól érkezett csaknem 10 millió fontért.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik