Real Madrid: Bale jól járhat azzal, hogy az MU vitte volna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.03. 11:49
null
Bale hamarosan újabb két évre aláírhat a Realhoz (Fotó: Action Images)
Új szerződést kaphat Gareth Bale, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgója, miután a Manchester United érdeklődése ellenére is kifejezte, mindenképpen maradni szeretne.

Az angol klub 100 millió eurót fizetett volna a walesi támadóért, aki 2013-as érkezése óta alapembere a királyi gárdának. Az elmúlt időszakban – sérülésekor – James Rodríguez helyettesítette a posztján, így Isco bekerült a csapatba, és Carlo Ancelotti szerkezetet váltott – a Real Madrid ebben a felállásban győzte le a Barcelonát is.

Florentino Pérez, a Real elnöke után azonban maga Bale is kijelentette, nem távozik a királyiaktól azért, hogy az MU játékosa legyen. A szélső jól járhat azzal, hogy marad a madridiaknál, mivel hamarosan új szerződést kaphat.

Bale megállapodása jelenleg 2019-ig érvényes a Real Madriddal, ám spanyol sajtóértesülések szerint hamarosan 2021-ig meghosszabbíthatják azt a felek. A játékos jelenleg 18 millió eurót keres, ha aláírja új szerződését, várhatóan ezt az összeget megemeli a Real.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik