Real Madrid: Pérez csalódott, hajlandó elengedni C. Ronaldót?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.13. 18:34
null
Egy „gigantikus” ajánlatra vár Pérez, CR távozhat? (Fotó: Reuters, archív)
A Real Madrid labdarúgócsapatához közel álló forrásokra hivatkozva a spanyol El Confidencial állítja, a blancók elnöke, Florentino Pérez hajlandó a nyáron megválni Cristiano Ronaldótól. Persze vannak feltételei…

Amint arról beszámoltunk, hatalmas partit rendezett Cristiano Ronaldo, aki csapattársaival a 30. születésnapját ünnepelte. A buli felzaklatta a Real drukkereit, mivel a portugál a városi rivális Atlético Madrid ellen 4–0-ra elveszített derbi után osztotta meg a világgal a vidám fotókat.

CR a Bernabéu bocsánatáért játszik a Depor ellen
Ancelotti: Eddig sem szóltam bele a játékosaim magánéletébe, nem ma kezdem el • Khedira: Nem fieszta volt, vacsora. BŐVEBBEN ITT»

Az El Confidencial információi szerint a gesztus felzaklatta a klub elnökét, Florentino Pérezt, aki közölte a vezetőséggel, már nem ragaszkodik minden áron a portugálhoz, és egy „gigantikus” ajánlat érkezése esetén a nyáron hajlandó elengedi a blancók klasszisát, Cristiano Ronaldót.

Hivatalos megkeresés még nem érkezett a klubhoz, ám az új fejlemények ismeretében a spanyolok szerint a Manchester United a nyáron biztosan kopogtat majd a madridiak ajtaján.

Kérdés, hogy Pérez még akkor is komolyan gondolja-e, hogy elengedi csapata legjobbját, illetve hogy nála mit is jelent a „gigantikus” szó…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik