La Liga: hat barcás és két realos a szezon álomcsapatában

Vágólapra másolva!
2015.06.15. 18:20
A Spanyol Labdarúgóliga (LFP) hivatalos honlapjának szerkesztői összeállították a spanyol élvonalbeli bajnokság 2014–2015-ös szezonjának álomcsapatát. A legjobb tizenegybe a Barcelona hat, a Real Madrid kettő, míg a Valencia, a Sevilla és az Atlético Madrid egy-egy játékost ad.

A bajnoki címet (is) begyűjtő katalánoktól a Zamora-díjas Claudio Bravo mellett Daniel Alves, Gerard Piqué, Jordi Alba, Ivan Rakitic és Lionel Messi kapott helyet az együttesben. A Real Madridból James Rodríguez és a bajnokság gólkirálya, Cristiano Ronaldo fért be a laliga.es szerkesztőinek álomcsapatába.

A Valenciából Nicolás Otamendi, a Sevillából Grzegorz Krychowiak, az Atlético Madridból Antoine Griezmann fért be a legjobb tizenegybe.

Kimaradt Diego Alves, Diego Godín, Javier Mascherano, José Gaya, Dani Parejo, Toni Kroos, Neymar és Carlos Bacca, de a honlap üzemeltetői kiemelik, ők is rászolgáltak arra, hogy bekerüljenek a csapatba.

A honlap szerkesztőinél a Barcelonával triplázó Luis Enrique lett a szezon legjobb vezetőedzője.

A LA LIGA 2014–2015-ÖS SZEZONJÁNAK ÁLOMCSAPATA
Claudio Bravo
(Barcelona) – Daniel Alves (Barcelona), Gerard Piqué (Barcelona), Nicolás Otamendi (Valencia), Jordi Alba (Barcelona) – James Rodríguez (Real Madrid), Grzegorz Krychowiak (Sevilla), Ivan Rakitic (Barcelona) – Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik