La Liga: Lucas Vázquez is hosszabbított a Real Madriddal – hivatalos

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.07.18. 12:37
Lucas Vázquez és Florentino Pérez klubelnök (Fotó: realmadrid.es)
Luka Modric után a csapat másik tapasztalt játékosa, Lucas Vázquez is meghosszabbította szerződését a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madriddal. A védőként, középpályásként, sőt még támadóként is bevethető játékos 2025-ig szóló szerződést írt alá.

Portálunkon szerdán már megírtuk, hogy Luka Modric további egy évvel, 2025-ig meghosszabbította szerződését a Real Madriddal, amelynek így a jövőben ő lesz az első számú csapatkapitánya is. A klub másnap újabb közleményt adott ki hivatalos honlapján, ahol egy másik hosszabbításról adott hírt: Modrichoz hasonlóan Lucas Vázquez is 2025 június 30-ig szóló szerződést írt alá a Real Madriddal, derült ki a közleményből.

A védőként, középpályásként, sőt még támadóként is bevethető Vázquez 2010 óta szerepel a Real Madridban, akkor még a C-csapat játékosa volt, majd 2015-ben mutatkozott be a felnőttek között. Azóta igazi tizenkettedik játékosa a csapatnak, amelyben 349 mérkőzésen 36 gólt szerzett. Madridi pályafutása alatt eddig 21 címet nyert, köztük többek között öt Bajnokok Ligáját, négy bajnokságot, négy klubvilágbajnokságot és három Európai Szuperkupát. A spanyol válogatottban eddig kilenc mérkőzésen jutott szóhoz.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik