R. Madrid: 60 milliós MU-ajánlat Ramosért, akit CR marasztal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.27. 17:22
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Manchester United hajlandó lenne hatvanmillió eurót kifizetni Sergio Ramosért, a spanyol első osztályú Real Madrid válogatott középhátvédjéért. Cristiano Ronaldo, a királyi gárda háromszoros aranylabdás sztárja azonban nem szeretné, ha Ramos távozna.

Az AS értesülései szerint a Manchester United 60 millió eurót adna Ramosért, azután, hogy a Real Madrid elutasította az angol klub korábbi ajánlatait. Mint ismert, korábban arról szóltak a pletykák, hogy a United 30 milliót és a Real által megkörnyékezett David de Gea játékjogát ajánlotta fel a világ- és Európa-bajnok spanyol védőért.

A Cadena Cope arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo nem örülne neki, ha Sergio Ramostól megválna a Real Madrid. A Miamiban nyaraló portugál támadó telefonon egyeztetett Ramosszal, s elmondta, bárhogyan dönt jövőjét illetően, maximálisan támogatja. Ronaldo hozzátette, a Real öltözője nem lenne ugyanaz Ramos nélkül, s szerinte a középhátvéd kulcsfigura ahhoz, hogy az együttes trófeákat nyerjen. a United 30 milliót és a Real által megkörnyékezett David de Gea játékjogát ajánlotta fel a világ- és Európa-bajnok spanyol védőért.

A Cadena Cope arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo nem örülne neki, ha Sergio Ramostól megválna a Real Madrid. A Miamiban nyaraló portugál támadó telefonon egyeztetett Ramosszal, s elmondta, bárhogyan dönt jövőjét illetően, maximálisan támogatja. Ronaldo hozzátette, a Real öltözője nem lenne ugyanaz Ramos nélkül, s szerinte a középhátvéd kulcsfigura ahhoz, hogy az együttes trófeákat nyerjen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik