Arrivederci! Mancini egyoldalas hirdetésben köszönt el a City-drukkerektől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.18. 15:15
Annak ellenére, hogy Roberto Mancini az elmúlt három évben mértéktelenül költekezhetett és igazolhatott sztárokat a Manchester City-hez, az olasz mester csupán egy FA-kupa győzelmet, egy Community Shieldet és egy szerencsés körülmények között elhódított bajnoki címet nyert a klub élén, miközben a BL-ben csak szenvedett és két próbálkozásból kétszer esett ki a csoportkörben. A Wigan ellen elbukott múlt heti kupadöntő volt az utolsó csepp limoncello a vezetőség pohárban, Mancininek már a szezon vége előtt mennie kellett.

Megosztó személyisége és munkássága ellenére a City szurkolóinak nagy többsége ragaszkodott a korábbi Inter-trénerhez, és rettentő csalódottan vette tudomásul menesztését. Nem úgy a játékosok és a stáb tagjai, akik közül többen az angol sportsajtóban küldték el melegebb éghajlatra.

Ciao! Mancini elköszönt a manchesteri drukkerektől (Forrás: metro.co.uk)
Ciao! Mancini elköszönt a manchesteri drukkerektől (Forrás: metro.co.uk)

Szombat reggel Mancini is megszólalt egy angol újságban, az olasz azonban nem az őt ért vádakra reagált, hanem a szurkolóktól köszönt el: kifizetett a Manchester Evening News napilapban egy egész oldalas hirdetést, amelyben az elhódított trófeák társaságában int búcsút és mond köszönetet szeretett drrukkereknek, akik a nehéz periódusokban is mindig kitartottak mellette. „Három felejthetetlen év. Örökre a szívembe zártalak titeket. Ciao! Roberto Mancini" – olvasható a személyes üzenet a manchesteri lapban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik