A kamat rossz, mi? A kaszinóban nyerni bezzeg jó? - fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.25. 17:08
null
Egybehangzó vélemények szerint az ott bizony, Demba Cissé. Az nem látszik, hogy nyerésben van-e... (Fotó: Facebook, Andrew McNally)
Papiss Demba Cissé vallási okokból nem hajlandó felvenni klubja új mezét. Ugyanezen okok kevesebbet nyomnak a latban más helyzetekben.

Mint azt megírtuk, a Newcastle United szenegáli csatára, Papiss Demba Cissé a klub portugáliai edzőtáborában megmakacsolta magát, és nem volt hajlandó felvenni az új mezszponzor, a gyorskölcsönöket indokolatlanul magas kamattal kínáló Wonga nevével ellátott mezt. Cissét hazaküldték, és mindenki haragudott mindenkire.

Például egy szurkoló is annyira megharagudott rá, hogy előásott egy tavaly novemberi képet, amin Cissé látható a Newcastle-i Aspers Casinóban, amint épp a Black Jack-asztalnál igyekszik szert tenni egy kis többletre – ez a tevékenység egyébként ugyancsak tilalom alá esik az iszlám szigorú előírásai szerint.

A dühös drukker szerint Cissé viselkedése az edzőtáborban merőben taktikai húzás volt, hogy megkönnyítse eladását egy „pénzeszsák" orosz klubnak – a tájékozott szurkoló szerint ez az Anzsi Mahacskala lenne.

Legközelebb már Cissé is ott feszít talpig Wongában a deli társak között (Fotó: nufc.co.uk)
Legközelebb már Cissé is ott feszít talpig Wongában a deli társak között (Fotó: nufc.co.uk)

A kaszinó szóvivője elmondta, hogy Cissé alkalmi vendég szokott náluk lenni, nem jár túl gyakran, és, amikor beugrik, akkor nagyon udvariasan, tisztelettudóan viselkedik, azaz nem lehet rá panasz.

A történethez tartozik, hogy a Newcastle a Cissé-eset után nem sokkal tárgyalásokba kezdett a francia válogatott csatárával, Bafetimbi Gomisszal. Talán csak azért, hogy ráijesszen a renitens szenegálira, ugyanis a legfrissebb hírek szerint, már szent a béke a felek között, és Cissé immár boldogan húzza magára a Wonga nevével ellátott csíkos trikót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik