Labdarúgás: nyert az U15-ös válogatott Észak-Macedónia fiataljai ellen

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2023.10.30. 17:15
Címkék
A magyar U15-ös labdarúgó-válogatott 2–1-re nyert Észak-Macedónia korosztályos csapata ellen Albániában.

Az U15-ös labdarúgó-válogatott a héten Albániában vesz részt UEFA-tornán. A magyar együttes az első mérkőzésén Észak-Macedónia fiataljai ellen lépett pályára, és 2–1-es győzelmet aratott – számol be az mlsz.hu.mlsz.hu.

A Szabados József irányította válogatott a szezon elején tartott kiválasztó edzőtáborok után az első nemzetközi meccsein szerepel Tiranában. A 2009-es születésű labdarúgókat foglalkoztató legfiatalabb nemzeti csapat góljait Wiesner Balázs és Varga Zsolt szerezték.

„A kiválasztók és az eddig megtartott összetartások során közösen elvégzett munka után ez a torna jó lehetőséget biztosít arra, hogy a játékosok nemzetközi mérkőzéseken is megmutassák a képességeiket. Egy hosszú út legelején járunk, de az első meccsel nagyon elégedett vagyok, remek hozzáállással futballoztunk, sok kiemelkedő egyéni teljesítményt láttam a pályán, és csapatként is jól működtek együtt a játékosok, a látottak alapján pozitívan várjuk a folytatást” – mondta Szabados József az mlsz.hu-nak.

A mieink szerdán 14 órakor a házigazda albánokkal játszanak, majd szombaton Koszovó ellen zárják a tornát.

U15-ÖS VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, ALBÁNIA
Magyarország–Észak-Macedónia 2–1 (1–0)
Magyarország: Lengyel Huba - Acsai Dominik (Vincze Tamás, 46.), Skotner Zoltán, Szakál Dénes, Béres Benedek (Papp Máté, 89.) - Varga Zsolt (Somfalvi Barna, 64.), Ratkai Ádám, Tímár Dávid (Makrai Csongor, 76.) - Wiesner Balázs (Milkovics Márton, 46.), Főr Patrik (Kiss Norbert, 46.), Zsolnai Dávid (Lakatos Martin, 64.)

(Kiemelt kép forrása: mlsz.hu)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik