Férfi vízilabda ob I: Kell két-három nap, mire feldolgozzuk - Biros

Vágólapra másolva!
2011.05.18. 00:05
Címkék
Biros Péter, az Eger vízilabdacsapatának klasszisa szerint el kell telnie néhány napnak ahhoz, hogy feldolgozzák a bajnoki címüket, míg a Vasast erősítő Steinmetz Barnabás felemás érzésekről beszélt a mérkőzés után. Az egriek 8–6-ra nyertek a bajnoki döntő visszavágóján.

BIROS PÉTER: – Egy kis időnek el kell telnie, hogy mindenkiben tudatosuljon, mit tettünk ezért a városért, szerintem lesz két-három nap, mire feldolgozzuk. Biztos megállítanak majd bennünket az utcán az emberek, akiknek élménybeszámolót kell tartanunk, de ez sokkal kellemesebb, mint lehorgasztott fejjel arról beszélni, hogy miért nem sikerült. Ma egyik csapat sem a valós tudásának megfelelően játszott, de abban az egy negyedben, amikor már minden mindegy alapon játszva felszabadultak a gátlások, akkor mindenki odatette azt a nagyon apró dolgot, ami ahhoz kellett, hogy mi nyerjünk.BIROS PÉTER: – Egy kis időnek el kell telnie, hogy mindenkiben tudatosuljon, mit tettünk ezért a városért, szerintem lesz két-három nap, mire feldolgozzuk. Biztos megállítanak majd bennünket az utcán az emberek, akiknek élménybeszámolót kell tartanunk, de ez sokkal kellemesebb, mint lehorgasztott fejjel arról beszélni, hogy miért nem sikerült. Ma egyik csapat sem a valós tudásának megfelelően játszott, de abban az egy negyedben, amikor már minden mindegy alapon játszva felszabadultak a gátlások, akkor mindenki odatette azt a nagyon apró dolgot, ami ahhoz kellett, hogy mi nyerjünk.

STEINMETZ BARNABÁS: – Három negyeden át a kezünkben tartottuk a mérkőzést, vezettünk, a végén azonban bizonyos szituációkban hiányzott a higgadt fej, a precíz kéz. Ebben a fáradtság mellett az is közre játszhatott, hogy ezt a találkozót nehéz volt idegileg bírni. Sokan az idény előtt azt is megkérdőjelezték, hogy a legjobb négyben végzünk, ráadásul rengeteg viszontagságon mentünk keresztül, ezt nézve ez egy jeles eredmény. Ha viszont azt nézem, hogy nyolc perc választott el a végső győzelemtől, akkor úgy gondolom, teljesíthettünk volna jobban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik