Paks: csak Könyves Norbert jövője tűnik kérdésesnek

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.05.01. 11:26
Könyves Norbert még nem döntött a paksi folytatásról (Fotó: Dömötör Csaba, archív)
Könyves Norbert még nem döntött a paksi folytatásról (Fotó: Dömötör Csaba, archív)
Különböző források szerint a nyáron több labdarúgó is búcsút inthet a labdarúgó NB I-ben 2. helyen álló Paksi FC-nek, ám a Nemzeti Sport megtudta, jelen állás szerint csak Könyves Norbert jövője kérdéses a klubnál.

 

 

A Nemzeti Sportnál az elmúlt hetekben elkezdtük összegyűjteni, hogy az NB I-es labdarúgócsapatoknál milyen változások várhatók a nyáron, kiknek jár le a szerződése a kluboknál. A Zalaegerszeg, a Fehérvár, a Puskás Akadémia és a Ferencváros után, most a Paksi FC-nél érdeklődtünk.

A Transfermarkt szerint 11 játékosnak jár le a szerződése a nyáron a paksiaknál, de Haraszti Zsolt ügyvezető megkeresésünkre elmondta, a legtöbb labdarúgó esetében már korábban megszületett az egyezség a hosszabbításról, többségük 2026-ig írt alá és volt olyan játékos is, akinek opció volt a szerződésében, ami már életbe lépett.

Jelenleg három olyan játékos van a keretben, akiknek a nyáron kifut a szerződése, de Böde Dániellel és Gévay Zsolttal szóban már megegyeztek a folytatásról. Egyedül a házi góllövőlistát 11 találattal vezető Könyves Norbert jövője kérdéses, a klub megtartaná, de a csatár még nem döntött a hosszabbításról.

Haraszti Zsolt kérdésünkre egyúttal cáfolta azokat az először szurkolói fórumokban megjelenő pletykákat, melyek szerint az Újpest három paksi játékos ügyében is tárgyalásokat folytat.

JELENLEG VÁRHATÓ NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS PAKSON
Kölcsönből visszatérhetnek: Debreceni Ákos (Siófok), Gyurkits Gergő (Siófok), Nagy Richárd (Szeged), Nyári Patrik (Szeged), Tamás Olivér (Nyíregyháza), Debreceni Zalán (Siófok), Földi Dominik (Szeged), Hegedűs János (Siófok)
Kiszemelt: Ötvös Bence (Kisvárda – szabadon igazolható)
Távozhat/lejár a szerződése: Könyves Norbert

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik