Everton: a klub spanyol menedzsere Besicet méltatta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.10. 11:24
Magasztaló nyilatkozattal próbálja feltüzelni a Manchester City elleni szombat délutáni bajnokira Muhamed Besicet Roberto Martínez, az Everton menedzsere. A spanyol szerint a korábbi FTC-légiós a tipikus Everton-játékos.

„Mo ama kevesek egyike, akinek a játéka minden alkalommal mosolyt csal az arcodra. Bátran, elszántan futballozik a kezdéstől a lefújásig, de közben kiemelkedő képességekkel rendelkezik – mondta Martínez a hétközi, West Ham elleni FA-kupa-meccsen is remekül teljesítő bosnyákról, aki valószínűleg a City elleni hazai meccsen ugyancsak lehetőséget kap. – Nagyon gyorsan fejlődik, taktikai téren lenyűgöz, hogy ennyire beletanult egy olyan szerepkörbe, amelyet hat hónapja játszik. Tipikus Everton-futballista, hamarosan nagyon fontos tagja lesz a csapatnak." a hétközi, West Ham elleni FA-kupa-meccsen is remekül teljesítő bosnyákról, aki valószínűleg a City elleni hazai meccsen ugyancsak lehetőséget kap. – Nagyon gyorsan fejlődik, taktikai téren lenyűgöz, hogy ennyire beletanult egy olyan szerepkörbe, amelyet hat hónapja játszik. Tipikus Everton-futballista, hamarosan nagyon fontos tagja lesz a csapatnak."

A 22 éves bosnyák középpályás, aki az FTC-ben elsősorban védőként játszott, a középpályás James McCarthy sérülése miatt számíthat lényeges szerepre a Manchester City ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik