Everton: „Több van bennem” - Besic cselezni és erősödni akar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.21. 21:17
Muhamed Besic, az angol Premier League-ben szereplő Everton labdarúgója szerint tud még jobban is teljesíteni annál, amit eddig mutatott.

Muhamed Besic (csapatával ellentétben) jó formában van, ráadásul élvezi a szurkolók szeretetét is – mint beszámoltunk róla, a West Bromwich elleni hétfői bajnokin (0–0) nehezményezték a lecserélését. nehezményezték a lecserélését.

A Ferencvárosból igazolt bosnyák válogatott játékos statisztikái is szépek: ő volt a Premier League 22. fordulójának leghatékonyabban passzoló labdarúgója, 79 játékperce alatt 85-ször passzolt saját emberhez, azaz 92 százalékos teljesítményt nyújtott.

„Nagyon örülök neki, hogy jól megy a játék és a szurkolók is elfogadtak, pedig csak öt hónapja vagyok itt – mondta Besic a liverpoolecho.co.uk-nak. – Ilyen rövid idő alatt nem is tudtam még megmutatni igazán magamat, pedig még sok van bennem, ezt a következő szezonban láthatják majd a drukkerek.”

„Még szoknom kell az angol stílust és az új posztomat. Öt-hat éven át középhátvéd voltam, csak a vébén lettem középpályás. Erős és energikus vagyok, de még több van bennem, ami idővel kijön majd belőlem. Nagyon szeretek például cselezni, de itt még nem annyira érzem a területeket, mert nagyon gyors a játék, bármelyik másodpercben ott lehet tíz játékos körülötted.”

Besic elmondta továbbá, hogy még egy kicsit vékonynak érzi magát, ezért a lehető legtöbb időt szeretné eltölteni a konditeremben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik