Man. City: Angliában nagyon jó bírók vannak - Pellegrini

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.09. 19:19
Az elmúlt hetek támadásai után a védelmébe vette a Premier League játékvezetőit Manuel Pellegrini, a Manchester City menedzsere. A chilei szakember szerint Angliában nagyon jók a bírók.

„A játékvezetők könnyen hibázhatnak, mert egy másodperc alatt kell dönteniük kétes szituációkban. A televízióban öt-hat szögből visszanézve könnyen elemezhetjük, mit rontottak el. A bajnokság úgysem dőlhet el egy bírói döntésen – mondta Pellegrini. – Angliában nagyon jó bírók vannak, semmi okom panaszra.”

Az elmúlt hetekben többek között José Mourinho is támadta a játékvezetőket, sőt, Keith Hackett korábbi FIFA-játékvezető, az angol bírók korábbi főnöke is kritikusan fogalmazott, mondván, a Premier League jelenlegi játékvezetői közül legalább öten alkalmatlanok ehhez a szinthez.

Az elmúlt hetekben a QPR és a West Ham menedzsere is szidta a bírókat, míg Steve Bruce, a Hull szakmai vezetője azt mondta a Chelsea elleni meccs után, hogy úgy kibeszélték a bírót a két csapat bajnokija után, hogy ha valaki szájról tudna olvasni, súlyos büntetéssel sújtaná őket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik