Chelsea: Mourinho elárulta, mi az, ami fontosabb a jövőjénél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.12. 14:02
A listavezető Chelsea vasárnap a kiesés elől menekülő Queens Park Rangershez látogat a Premier League 32. fordulójában. A bajnoki cím első számú várományosának menedzsere, José Mourinho a meccs előtt kijelentette, mindent tudnak a soron következő ellenfélről, nem érheti őket meglepetés.

„A következő tíz évre építjük a csapatunkat. Sokkal fontosabb az együttes gerincének kialakítása, mint hogy rám milyen jövő vár a klubnál” – szögezte le Mourinho.

A portugál szakember nem beszélt a levegőbe, hiszen a tapasztalt védőjátékosok mellett a támadósor tagjai közül Oscar, Eden Hazard, Juan Cuadrado, Willian és Diego Costa sem töltötte még be a 27. életévét, de Cesc Fabregas is csak 28 esztendős.

„Nem szeretném, ha bármi befolyásolna minket, csak saját magunkkal foglalkozunk. Tudom, milyen meccs vár ránk vasárnap. Ismerjük az ellenfelet, a játékosokat, a stadiont, mindent” – mondta Mourinho.

A Chelsea a Courtois – Ivanovics, Cahill, Terry, Azpilicueta – Matics, Ramires – Willian, Fabregas, Hazard – Drogba összeállításban lép pályára a 14.30 órakor kezdődő bajnokin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik