FFT: vajon hová mehet Paul Pogba a Manchester Unitedból?

FFT FFTFFT FFT
Vágólapra másolva!
2020.12.14. 18:51
Paul Pogba ügynöke megint bedobta az „ügyfelem nem boldog Manchesterben” kártyát, amely viszont már közel sem annyira erős adu, mint néhány éve. Megnéztük, hova igazolhat a világbajnok francia labdarúgó, ha tényleg elhagyja az Old Traffordot.

„Annyit mondhatok, hogy Paul Pogba karrierjének vége a Manchester Unitednél” – nyilatkozta a napokban a játékos ügynöke, Mino Raiola, ami már azt sugallja, hogy nem hosszabbítják meg a futballista 2022 nyarán lejáró szerződését.„Annyit mondhatok, hogy Paul Pogba karrierjének vége a Manchester Unitednél” – nyilatkozta a napokban a játékos ügynöke, Mino Raiola, ami már azt sugallja, hogy nem hosszabbítják meg a futballista 2022 nyarán lejáró szerződését.

Ez viszont a Manchester Unitedet is választás elé állítja, ugyanis az elkövetkező két átigazolási időszakban még kaphat pénzt a játékosért, akit rekordáron, 105 millió euróért vett (vissza) 2016-ban a Juventustól.

A kérdés azért sem egyértelmű, mert Pogba kvalitásaihoz nem fér kétség, 2018-ban világbajnoki címig vezette a francia válogatottat, és klubja legtehetségesebb középpályásaként tartották számon. Teljesítménye azonban egyre gyengébb lett az elmúlt esztendőkben, és a helyzet évek óta változatlan.

Bruno Fernandes érkezésével ráadásul Pogba szerepe jóval kisebb lett, aztán a nyáron jött a posztjára a fiatal Donny van de Beek az Ajaxtól, így már senki sem követeli őt a csapatba. Lehet, hogy Pogba ideje 27 évesen tényleg lejárt Manchesterben. Hogyan tovább? Megnéztük, hol folytathatja a karrierjét.

A teljes összeállítást elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik