„Ez nevetséges volt Szoboszlaitól, nem profihoz méltó” – mondta a Liverpool legendája

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.09.02. 11:31
Beleálltak Szoboszlaiba az angol szakértők (Fotó: Getty Images)
Bár a Liverpool nagyon magabiztosan győzte le a Manchester Unitedet és Szoboszlai Dominik egy gólpasszal ki is vette a részét a győzelemből, a meccs után az angol szakértők elégedetlenek voltak a magyar légióssal.

A Liverpool legendája, Jamie Carragher és a Manchester United kiválósága, Gary Neville közös podcastjükben értékelték az angol rangadót és találtak kivetnivalót a magyar középpályás játékában. 

Szoboszlai Dominik ugyanis a meccs hajrájában kihagyott egy óriási helyzetet, inkább cselezett még egyet a kapu előtt, ami nem lett sikeres. A megmozdulást a Sky Sports szakértői hatalmas hibának tartották. 

„Mit csinált egyáltalán? Ez már beképzeltség volt? Ha az MU szerez ezután egy gólt, még vissza is jöhetett volna a meccsbe, láttuk, mi történt szombaton az Evertonnal. Ez egész egyszerűen nevetséges volt Szoboszlaitól, nem profihoz méltó” – mondta el véleményét Carragher a meccs után. 

A Liverpool legendájának szavaival Neville is teljesen egyetértett. 

„Elszórakozta a helyzetet. Csapatának minden joga meglett volna, hogy kiakadjon rá. Ilyet még edzésen sem szabad megengedni, nemhogy egy tétmeccsen az Old Traffordon” – tette hozzá a 85-szörös angol válogatott. 

ANGOL PREMIER LEAGUE
3. FORDULÓ
MANCHESTER UNITED–LIVERPOOL 0–3 (0–2)
Manchester, Old Trafford. Vezette: A. Taylor
Man. United: André Onana – Mazraui, De Ligt (Maguire, 69.), Lisandro Martínez, Dalot – Casemiro (Collyer, a szünetben), Mainoo – Garnacho (Amad Diallo, 69.), Bruno Fernandes, Rashford – Zirkzee (Eriksen, 86.). Menedzser: Erik ten Hag
Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold (Bradley, 76.), I. Konaté, Van Dijk, Robertson (Cimikasz, 83.) – Gravenberch, Mac Allister – Szalah, Szoboszlai, Luis Díaz (Gakpo, 66.) – Diogo Jota (Núnez, 76.). Menedzser: Arne Slot
Gólszerző: Luis Díaz (35., 42.), Szalah (56.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik