Hozzávalók:
1 db padlizsán
1 db cukkini
4-5 db paprika
3 ek olívaolaj
só
2 db csirkemellfilé
bors
2 gerezd fokhagyma
2 szál rozmaring
25 dkg koktélparadicsom
Elkészítés:
A padlizsánt, a cukkinit és a paprikát megmossuk, kockára vagy karikára vágjuk. Egy tűzálló tepsit, nagyobb serpenyőt vékonyan meglocsolunk az olívaolajjal. A zöldségeket elterítjük benne, sózzuk és összeforgatjuk. A csirkemellet keresztben bevágjuk, sózzuk, borsozzuk, rányomjuk a fokhagymát, és rátesszük a zöldségekre. Mellé helyezzük a rozmaringágakat, az alufóliával lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. A fóliát levesszük, beletesszük a tepsibe a félbevágott koktélparadicsomokat, és további 15 percig sütjük.