Új műsorokkal bővül a Nemzeti Sportrádió kínálata októbertől

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.09.30. 11:26
null
Több újdonsággal bővül októbertől a Nemzeti Sportrádió kínálata – közölte az MTVA.

Az új műsorok közül kiemelkedik Csisztu Zsuzsa kéthetente jelentkező, október 8-án 13.30-kor kezdődő Profil című podcastja, amely híres sportolókkal, szakértőkkel készült beszélgetésekkel gazdagítja a Nemzeti Sportádió műsorfolyamát. Elsőként Dárdai Pál, 61-szeres nemzeti futball-válogatott, a német Hertha Berlin egykori játékosa kerül a fókuszba, majd a Himaláján elhunyt hegymászó, Suhajda Szilárd – a tragédia előtti nyilatkozatait is felidéző – portréja várja a hallgatókat. Az összeállításban özvegye, Legindi Tímea is megszólal.

Az október elsején 13.30-kor kezdődő „Elmondom hát mindenkinek” című műsorban Ballai Attila legendás magyar sportolók életének vitatott, eddig tisztázatlan pillanatait tárja fel. Ugyanazon a napon debütál 13 órakor a magyar élsport feltörekvő tehetségeit bemutató „A jövő sztárjai” című műsor is.

A hétvégi műsorkínálat egyik újdonsága a „Sporthely” lesz: a szombaton és vasárnap délben jelentkező műsorban Bera Emese és Nyáguly Gergely felváltva kalauzolnak el különleges helyszínekre. Végül, de nem utolsósorban október 8-án 13 órakor rajtol el „A legnagyobb fogás” című horgászműsor is, amelyben Jó András és Bálint Attila tárja a hallgatók elé közismert horgászok történeteit – kezdve Wladár Sándorral.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik