El: olvasóink az Oláh, Felipe Félix csatárkettőssel küldenék pályára a Fradit

Vágólapra másolva!
2011.06.30. 16:02
Címkék
A Nemzeti Sport Online csapatösszeállító szavazásában olvasóink összeállíthatták a Ferencváros Ulisses és a Paks UE Santa Coloma elleni kezdőcsapatát a két magyar együttes ma esti Európa-liga selejtezője előtt. A voksolás végeredményét alábbi összeállításunkban olvashatják.

A Ferencvárost olvasóink a Ranilovic – Csizmadia, Otten, Grúz, Balog Z. – Abdi, Maróti, Morales, Andrezinho – Félix, Oláh L. összeállításban küldenék pályára.

A legtöbb szavazatot a szlovén kapus, Marko Ranilovic kapta (3181-en szavazták rá), míg őt Oláh Lóránt követte (3118 szavazattal). A Kaposvárról érkezett támadó mellett a brazil Felipe Félix is helyet kapott olvasóink csapatában. Ezek szerint ha Prukner László hallgat az „ezerfejű cézárra″, akkor a két újonc csatárával rohamoz az örmény Ulisses elleni Európa-liga meccsen.

A Paksi FC-t olvasóink a Csernyánszki – Heffler T., Éger, Fiola, Csehi T. – Bartha, Böde, Magasföldi, Sipeki – Hrepka, Vayer összeállításban küldenék pályára az andorrai UE Santa Coloma ellen. A tolnaiaktól a legtöbb voksot (879-et) Éger László kapta.

A szavazást még nem zártuk le, ha nem szavazott, még megteheti: Ferencváros–Ulisses; UE Santa Coloma–Paksi FC

A Nemzeti Sport Online-on mindkét mérkőzést élő, szöveges tudósításban követheti nyomon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik