El: mintegy 17 ezer néző előtt játszhat a Ferencváros

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.09.24. 14:29
Az Anderlecht vendégeként kezd a Ferencváros (Fotó: Árvai Károly)
Telt ház ugyan nem várható, de így is nagy az érdeklődés az Anderlecht és a Ferencváros labdarúgócsapatának szerdai Európa-liga-mérkőzése iránt.

A brüsszeli együttes kedd délelőtti edzése közben a házigazdák kommunikációs vezetője arról tájékoztatta a közmédiát, hogy a több mint húszezer néző befogadására alkalmas Lotto Parkban előreláthatólag 16-17 ezer drukker, köztük 400-500 ferencvárosi biztatja majd a csapatokat.

Az időjárási előrejelzések szerint esős idő várható a következő napokban, a hazaiak tréningje alatt az első 15 percben egymást váltotta a napsütés, a szél, a hideg és az eső, így eléggé kiszámíthatatlan körülményekre kell készülnie a Ferencvárosnak.

Az FTC eközben már megérkezett Brüsszelbe, Pascal Jansen vezetőedző 17.30-kor tartja meg a hivatalos meccs előtti sajtótájékoztatóját, s ezt követően edzést vezényel tanítványainak az összecsapás helyszínén.

A találkozó 21 órakor az osztrák Julian Weinberger sípjelére kezdődik, a mérkőzést az M4 Sport, az m4sport.hu, valamint a Nemzeti Sportrádió és a Kossuth Rádió is élőben, ingyen, regisztráció nélkül közvetíti.

EURÓPA-LIGA, ALAPSZAKASZ
1. FORDULÓ
szerda, 21.00: Anderlecht (belga)–Ferencvárosi TC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik