Dibusz Dénes: Azt kaptuk az ellenféltől, amit vártunk

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2024.10.24. 21:10
Varga Barnabás szerint a Ferencváros végig jól játszott a Nice ellen (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)
Varga Barnabás szerint kulcsfontosságú győzelmet aratott a Ferencváros a Nice ellen az Európa-liga alapszakaszának 3. fordulójában. Dibusz Dénes elmondta, úgy alakult az összecsapás, ahogy eltervezték, nem lepte meg a Nice a magyar bajnokot.

A Fradi két 2–1-es vereség után ismét egy gólt szerzett, de ezúttal egyet sem kapott, így megszerezte első pontjait a főtáblán.

„Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben három-négy helyzetet kidolgoztunk, de sajnos csak egyszer sikerült gólt szerezni. Nagyon jól játszottunk, és a másodikban is irányítani tudtuk a meccset, teljesen rendben volt ez a mai mérkőzés – mondta Varga Barnabás az M4 Sportnak. – Sajnos nekem nem sikerült gólt szereznem, de sokkal fontosabb, hogy megszereztük az első pontjainkat, mert szeretnénk ott lenni a továbbjutó csapatok között.”

Dibusz Dénes, a Fradi kapusa elárulta, nem tudta meglepni a magyar bajnokot a francia csapat, azt kapták a meccstől, amire számítottak, amit a meccs előtt megbeszéltek.

„Ilyen találkozóra számítottunk előzetesen. A Nizza középpályáról fellépő játékosaira eleinte rosszul reagáltunk, de miután rendeztük a sorainkat, már nem tudtak veszélyes helyzeteket kialakítani. Azt kaptuk az ellenféltől, amit vártunk, és így terveztük, hogy nyerni fogunk – mondta Dibusz Dénes. Nem éreztem úgy, hogy a francia élvonalban meghatározó ellenfél jobb lett volna nálunk. Az első két meccs szűk veresége után megérdemelten szereztünk három pontot.”

A mérkőzés összefoglalója

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik