Felipe Massa: „Hatalmas szerencsém volt, hogy túléltem az esetet”

Vágólapra másolva!
2009.08.02. 16:06
Címkék
Felipe Massa elmondta, hogy esze ágában sincs felhagyni a versenyzéssel. Pedig a Formula–1-es Magyar Nagydíj időmérőjén súlyos balesetet szenvedő brazil tudja: szerencséje volt, hogy életben maradt.
Ha minden igaz, Massa hétfőn hazautazhat
Fotó: Action Images (archív)
Ha minden igaz, Massa hétfőn hazautazhat
Ha minden igaz, Massa hétfőn hazautazhat
Fotó: Action Images (archív)
Ha minden igaz, Massa hétfőn hazautazhat

Mint ismert: a Rubens Barrichello Brawn-Mercedeséről leszakadó rugó éppen Felipe Massát találta fejbe a Magyar Nagydíj időmérő edzésén. A Ferrari brazil pilótája azonban ennek ellenére szerencsésnek érzi magát.

„Tudom, hatalmas szerencsém volt, hogy túléltem az esetet. Nem emlékszem semmire, de abban biztos vagyok, hogy ismét versenyezni fogok” – nyilatkozta Massa a News of the Worldnek.

„Amikor magamhoz tértem, fogalmam sem volt, miért vagyok kórházban, úgyhogy másoktól érdeklődtem, hogy mi is történt pontosan. Próbáltam magamból kihúzogatni a csöveket, de a testvérem, Eduardo megakadályozott ebben. Igazi küzdelmet vívtunk egymással.”

„A baleset igazán balszerencsés körülmények közepette történt, de tudom, hogy hatalmas szerencsém volt, amiért életben maradtam. Az égvilágon semmire sem emlékszem” – tette hozzá a brazil.

Massa ismét elmondta, hogy a Magyar Nagydíjon esélyesként szállhatott volna harcba.

„Ez az én versenyem lehetett volna. Amikor felébredtem a kómából, nem akartam elhinni, hogy Lewis Hamilton nyert és Kimi Räikkönen lett a második.”

Igaz, ami igaz: a McLaren és a Ferrari számára a mogyoródi futam előtt nem sok babér termett ebben a szezonban, a Hungaroringen azonban ismét az előző szezon legjobb autóinak hátát nézte a mezőny.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik