Az autósport sztárjai jól érezték magukat Budapesten

P. G.P. G.
Vágólapra másolva!
2024.07.23. 09:16
Az elmúlt évek egyik legsikeresebb F1-partija volt vasárnap (Fotók: GR1D CLUB Budapest)
Az idén is rendkívül népszerű volt az autóversenyzők és más sportágak képviselői körében a Magyar Nagydíjat követő parti, amelyen hajnalig szórakoztak a résztvevők a Felix Kitchen&Barban.

A visszajelzések alapján az elmúlt évek egyik legsikeresebb Formula–1-es partija volt a vasárnap esti Budapesten, a Felix Kitchen&Barban. A GR1D CLUB eseményén olyan illusztris vendégek vettek részt, mint a korábbi nagyok közül a spanyol Pedro de la Rosa és az osztrák Alexander Wurz, a jelenlegi F2-es mezőny tagja, Richard Verschoor, továbbá több kiváló magyar sportoló, Nagy László korábbi kézilabdázó, Dzsudzsák Balázs labdarúgó, valamint Talmácsi Gábor motorversenyző is.

 „Nagyon jól érezték magukat a vendégeink, megtisztelő, hogy a rendezvénysorozat külföldi helyszínei is követendő példaként tekintenek a budapesti partira – mondta az esemény főszervezője, Bosznai Károly. – Most először elegáns, de kötetlen állófogadással kezdődött az este, majd divatbemutató és látványos táncshow alapozta meg a hangulatot.”

A programban rövid pódiumbeszélgetés is szerepelt a Pirelli motorsportért felelős vezetője, Mario Isola és Wéber Gábor szakkommentátor részvételével.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik