Jégkorong: Szuper a csapatát is kész otthagyni, hogy hazajöjjön a vb-re

Vágólapra másolva!
2011.02.16. 10:20
Címkék
Szuper Levente döntött, és erről már tájékoztatta is klubcsapata, a CHL-ben szereplő Arizona Sundogs vezetőit: történjék a bajnokság során bármi, akár jusson be az együttes a rájátszásba, ő bizony hazajön, és a válogatott rendelkezésre áll majd az áprilisi, budapesti Divízió 1-es jégkorong-világbajnokságon.

„A hazai vébé nagyon sokat számít, de a válogatott annál is többet – mondta Szuper Levente. – A nemzeti együttes fontosabb az én személyes érdekeimnél. Még egyszer nem akarok olyat érezni, mint tavaly, amikor a srácok harcoltak a vébén, én pedig nem lehettem ott velük, holott tizenhét éves korom óta én vagyok a válogatott kapusa... Végre egyszer a pályafutásom során azt akarom csinálni, amit én szeretnék, amit a szívem diktál."

A magyar válogatott a Papp László Sportarénában Hollandia, Spanyolország, Dél-Korea, Japán és Olaszország ellen lép majd pályára.

A 86-szoros válogatott kapus tavaly nem lehetett ott társaival Ljubljanában, akkor Hetényi Zoltán helyettesítette őt. Az Alba Volán kapuvédője azonban jelenleg sérült, és az EBEL-ben már nem is léphet pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik