Kajak-kenu: Kozák Danuta és párja az Újpestben folytatja

Vágólapra másolva!
2013.01.22. 10:08
Eldőlt, hogy kétszeres olimpiai bajnok kajakosunk, Kozák Danuta az Újpesti Torna Egyletben folytatja pályafutását, a szerződés ünnepélyes aláírására ma délelőtt kerül sor.

A Blikk információi szerint az újpestiek elfogadták Kozák feltételét, míg korábbi egyesületénél, a Bp. Honvédnál nem akarták alkalmazni edzői képesítéssel nem rendelkező párját, ezért nem hosszabbították meg a 2012. december 31-én lejáró megállapodását. A sportág jelenlegi legjobbját az sem érdekelte, hogy így el kell válnia olimpiai bajnok csapattársaitól, Kovács Katalintól és Szabó Gabriellától is.Blikk információi szerint az újpestiek elfogadták Kozák feltételét, míg korábbi egyesületénél, a Bp. Honvédnál nem akarták alkalmazni edzői képesítéssel nem rendelkező párját, ezért nem hosszabbították meg a 2012. december 31-én lejáró megállapodását. A sportág jelenlegi legjobbját az sem érdekelte, hogy így el kell válnia olimpiai bajnok csapattársaitól, Kovács Katalintól és Szabó Gabriellától is.

„Örülök, hogy megoldódott Danuta sorsa – jelentette ki Storcz Botond szövetségi kapitány. – Nem érzem gondnak, ha egyelőre társak nélkül készül. A válogatott március elején utazik többhetes edzőtáborozásra Sevillába, szeretném, ha az aranyérmes női négyes tagjai is kivétel nélkül velünk lennének.”

Olimpiai bajnokaink közül korábban Gyurta Dániel is úgy döntött, hogy a IV. kerületi egyesületben folytatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik