Férfi kézilabda NB I: Nagy lelki teher is volt a csapaton - Mocsai

Vágólapra másolva!
2011.05.22. 14:09
Címkék
Mint korábban beszámoltunk róla, az MKB Veszprém nagy csatában múlta felül a Pick-Szegedet a férfi kézilabda NB I-ben, megszerezve a bajnoki címet. Mocsai Lajos, a veszprémiek vezetőedzője szerint nagy lelki teher is volt a csapatán, míg Skaliczki László elmondta, tisztességesen harcolt csapata.

Mocsai Lajos: – Óriási küzdelemben nyertünk. Az ötvenedik percig görcsös volt a játékunk. Az utolsó néhány percben azonban okosan, taktikusan kézilabdáztunk. Nagy lelki teher is volt a csapaton, gondolok itt a távozó fiúkra, az ő búcsúztatásukra. Nekem üröm az örömben, hogy ezen a találkozón több kedves játékosom elköszönt Veszprémtől.Mocsai Lajos: – Óriási küzdelemben nyertünk. Az ötvenedik percig görcsös volt a játékunk. Az utolsó néhány percben azonban okosan, taktikusan kézilabdáztunk. Nagy lelki teher is volt a csapaton, gondolok itt a távozó fiúkra, az ő búcsúztatásukra. Nekem üröm az örömben, hogy ezen a találkozón több kedves játékosom elköszönt Veszprémtől.

Skaliczki László: – Tisztességesen harcolt csapatom, remélem, hogy a döntő harmadik mérkőzésének színvonala elérte a bronzcsatáét. Álltuk a versenyt a Veszprémmel, mert kapusunk kiemelkedően védett, és a védelmünk is összeállt. Támadásban pedig javult csapatunk dinamikája, és majdnem végig uraltuk a meccset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik