NB I: harmadszor is MTK!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.06.12. 21:06
Hatalmas küzdelemben dőlt el a bajnoki cím sorsa, amelynek végén az MTK lányai és szurkolói örülhettek: a kék-fehérek zsinórban harmadszor...

Hatalmas küzdelemben dőlt el a bajnoki cím sorsa, amelynek végén az MTK lányai és szurkolói örülhettek: a kék-fehérek zsinórban harmadszor aranyozódtak be. Külön öröm, hogy a klub sem fukarkodott a dicséretekkel.Hatalmas küzdelemben dőlt el a bajnoki cím sorsa, amelynek végén az MTK lányai és szurkolói örülhettek: a kék-fehérek zsinórban harmadszor aranyozódtak be. Külön öröm, hogy a klub sem fukarkodott a dicséretekkel.

Az utolsó bajnoki forduló kávé helyett is pompásan működött az MTK-s csajoknak, akik a Viktória ellen akár csak egy szerzett ponttal is bajnoknak érezhették magukat. Ám a Kötény-díj szavazásán taroló szombathelyiek nem adták könnyen azokat a pontokat. A hazaiak a 38. percben rúgott góljára Rácz Zsófia az 55. percben válaszolt, ám a briliáns Pádár Anita duplája mellett még Vágó Fanny is beköszönt, így a győzelem és a bajnoki cím egyaránt a kék-fehérekhez vándorolt.

Azt Facebook-oldalunkon már örömmel konstatáltam, hogy az MTK a saját Fb-ján szinte azonnal gratulált a bajnokcsapatnak, most viszont megmutatom azt is, hogy a klub weboldalán most is főhelyen hirdeti lányai sikerét. Ezt már szeretem! (Bár a lányok fotóit szerintem minden jó érzésű MTK-szimpatizáns kitörő örömmel fogadná a galériák között.)

No, és persze ne feledkezzünk meg a hűséges (és nyilvánvalóan rettentő boldog) szurkerekről se. Piro női meccsen? Menő!

Természetesen megmutatom az ünneplés felszabadult perceit is:

Remélem, az operatőr jól van

Turtóczki mester nem úszta meg a crowdsurföt

Gratulálok a bajnokcsapatnak - és természetesen az ezüstérmes Viktóriának is. Szép volt, csajok!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik