Csodaszép fotók, cikkek és videók Szász Kittiről

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.07.04. 21:07
Miközben Kitti épp Azerbajdzsánban pörgeti a labdát, idehaza exkluzív fotósorozatot készített róla az Audi Magazin. Akinek pedig nem négykarikás...

Miközben Kitti épp Azerbajdzsánban pörgeti a labdát, idehaza exkluzív fotósorozatot készített róla az Audi Magazin. Akinek pedig nem négykarikás autója van és nem jár neki a lap, az szaladjon az újságoshoz, mert az e havi Marie Claire-ben is elkaphatja kedvencét. Részletek, videó és ultramenő fotók alant.Miközben Kitti épp Azerbajdzsánban pörgeti a labdát, idehaza exkluzív fotósorozatot készített róla az Audi Magazin. Akinek pedig nem négykarikás autója van és nem jár neki a lap, az szaladjon az újságoshoz, mert az e havi Marie Claire-ben is elkaphatja kedvencét. Részletek, videó és ultramenő fotók alant.

Fotó: Fotógyár/Hajdu András

Ez itt Kitti, a vb-döntőben általa legyőzött Mélody, illetve Laura és Sandy Baku főterén. Amint az látható, Azerbajdzsánban sem maradnak közönség nélkül - bár az U17-es világbajnokság sorsolásán nyilván nagyobb tömeg előtt fognak fellépni.

Ezek pedig még mindig a lenyűgözően szép Audi magazinos fotók:

Fotók: Fotógyár/Hajdu András

Aki pedig a Marie Claire-re pályázik, ezt keresse (ó, igen, az ott Kitti a Szabadság híd tetején):

Aki pedig már olvasta az interjút Kittivel (jó, nekem is volt némi közöm hozzá, haha), az tudja, hogy kedvenc freestylerünk fellépett a Bajnokok Ligája döntőjében Münchenben. A VIP-szektorban és a Legend's Lounge-ban pörgette a labdát, erről is hoztam egy felvételt nektek. (Semmi pánik, ha nem játssza le itt, katt rá, és Youtube-on menni fog!)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik