Segíts, hogy az MLSZ is segíthessen! – Töltsd ki a kérdőívet!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2012.11.21. 22:11
Az MLSZ és a Kötényblog együttműködése ma új szakaszba lépett. Örömmel hallottam, hogy a Szövetség a női labdarúgás komoly reformját tervezi...

Az MLSZ és a Kötényblog együttműködése ma új szakaszba lépett. Örömmel hallottam, hogy a Szövetség a női labdarúgás komoly reformját tervezi – a tervek pedig immár tettekké váltak. Török Gábor, az ad hoc női bizottság elnöke a Kötényblog olvasóinak segítségét kéri ahhoz, hogy a dolgok a lehető legjobb irányba mozduljanak. Töltsd ki az MLSZ kérdőívét – szólj bele te is, merre induljunk!Az MLSZ és a Kötényblog együttműködése ma új szakaszba lépett. Örömmel hallottam, hogy a Szövetség a női labdarúgás komoly reformját tervezi – a tervek pedig immár tettekké váltak. Török Gábor, az ad hoc női bizottság elnöke a Kötényblog olvasóinak segítségét kéri ahhoz, hogy a dolgok a lehető legjobb irányba mozduljanak. Töltsd ki az MLSZ kérdőívét – szólj bele te is, merre induljunk!

"Tisztelt olvasók, kedves focibarátok, a női labdarúgás szereplői és támogatói!

Az MLSZ elnöksége néhány héttel ezelőtt létrehozott egy ad hoc bizottságot, amelynek az a feladata, hogy javaslatot tegyen a női labdarúgás 5-8 éves fejlesztési programjára. A bizottság elnökeként meggyőződésem, hogy a tervezőasztalon megrajzolt változások csak akkor lehetnek sikeresek, ha nem csupán néhány szakértő fejéből ugranak elő, hanem az érintettek tapasztalataiból, problémáiból, igényeiből és ötleteiből formálódnak. Minden reform, minden újítás csak akkor érhet el eredményt, ha az adott terület szereplői sajátjuknak érzik. Mindez azt jelenti, hogy a munkánk első és legfontosabb része a mérés: részben a terület állapotának, részben a szereplők véleményének felmérése. Ezen utóbbi feladat teljesítéséhez néhány korábbi kudarcos kísérlet tapasztalata alapján azért kértem a méltán népszerű Kötényblog segítségét, mert abban bízom, hogy a női foci iránt elkötelezett lap egy körlevélnél talán alkalmasabb lehet arra, hogy kérdéseink eljussanak a szereplőkhöz: klubtulajdonosokhoz, edzőkhöz, focistákhoz, szülőkhöz és szurkolókhoz egyaránt. Minden véleményt és javaslatot köszönettel veszünk, megfontolunk és lehetőség szerint beépítünk a végső anyagba.

Köszönettel,

Török Gábor"

Néhány fontos dolog:

- A kitöltés névtelenül történik, nem látjuk a beküldő adatait.

- A kitöltésből senkinek semmilyen hátránya nem származik, sőt.

- Nem kötelező minden kérdésre válaszolni. Ha csak egyetlen frappáns ötleted van, ne habozz megosztani velünk!

- A beküldött kérdőíveket közösen elemezzük és szűrjük (az obszcén vagy százszor elküldött kérdőíveknek például semmi gyakorlati haszna nincs).

- Kérlek, ne trollkodj!

- Ez a kérdőív ahhoz szükséges, hogy a Szövetségnek kapaszkodót adjon a további munkához. Ne világmegváltást várj, hanem igényfelmérést. A mélyebb, aprólékosabb munka ezután jön.

- A kérdőív az egyszerűség kedvéért a Kötényblog szokásai szerint tegeződik. Kérem, ezt senki se vegye sértésnek, illetlenségnek - csak a munkánkat könnyítjük meg vele.

- A kérdőívet természetesen mindenki a saját klubjára, környezetére vonatkoztassa, ezt a szövegben külön nem jelöltem.

- Juttasd el minél több játékostársadhoz, edzőhöz, klubvezetőhöz, a témában érdekelt emberhez, hogy minél átfogóbb képünk legyen a helyzetről!

- Ne fogd vissza magad! A jópofizással nem megyünk semmire.

Köszönöm, köszönjük!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik