Elszalasztották az esélyt

Vágólapra másolva!
2003.02.26. 20:07
Címkék
A Pápa együttese február 1-jén már játszott előkészületi mérkőzést Győrött, és akkor gól nélküli döntetlent ért el az ETO ellen. A győri zöld-fehéreket szerdára várták Pápára, de az olvadás miatt a Veszprém megyei városban nem voltak játékra alkalmasak a pályák, így újra Győrött találkozott a két csapat.
"Ezúttal a B-keret tagjainak adok játéklehetőséget, kíváncsi vagyok arra, hogy mennyire tudnak élni vele – mondta Varga Zoltán, a győriek szakmai igazgatója. – Sajnos Goran Jovanovics még mindig érzi a sérülését, és nem tud edzeni. Alekszander Bajevszki, aki az átigazolásához szükséges iratok beszerzésére hazautazott, még nem érkezett vissza, de remélem, hogy szombatra már ő is itt lesz.”Pintér Attila, a pápaiak szakvezetője a pályagondok miatt panaszkodott."Most, a rajt előtt, amikor nagy szükség lenne a csapatrészek közötti játék csiszolására, finomítására, nem tudunk pályára lépni – bosszankodott az egykori válogatott hátvéd. – Ezért is kellett ismét Győrben vendégeskednünk. Remélem, hogy gondjaink rövid időn belül megoldódnak.”A pápaiak motiváltabb, szervezettebb játékot nyújtottak, a győri játékosok viszont csalódást keltettek. Teljesítményükre jellemző, hogy mindössze Jurica Karabatic fejese jelentett veszélyt a vendégek kapujára.Győri ETO FC–Pápai ELC 0–1 (0–1)
Győr, 100 néző. V: Takács P.
GYÔR: Krass (Somogyi) – Regedei, Karabatic, Hucika, Kartelo – Baumgartner, Füzi K. (Geri), Vukosavljevics (Kardos), Weitner – Herczeg (Jancetic), Milaimovic (Csintalan)
PÁPA: Szép – Bodor, Radics, Hudák (Csákvári) – Horváth L. (Puglits), Letenyei (Herold), Sipos, Hegyi – Mogyoródi – Germán (Tóth Cs.), Sitku
G: Mogyoródi

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik