NB I/B - Pápa-REAC 2-3

Vágólapra másolva!
2003.03.09. 21:57
Címkék

GÓLSZERZő
Sitku a 15. percben egy hosszú előreívelés után lefutotta a védőket, s megelőzte a kapujából kifutó Bírót, majd 14 méterről a kapu közepébe emelte a labdát (1–0). Nyerges a 25. percben 16 méterről, félfordulatból laposan lőtte a labdát a jobb alsó sarokba (1–1). Polonkai a 28. percben Hajba bal oldali, lapos beadása után 16 méterről, a középcsatár helyéről kapásból vágta a labdát a kapu jobb oldalába (1–2). Puglits a 79. percben, miután egy jobb oldali szögletet követően Bíró kiejtette a labdát, a védő négy méterről egyből a kapu közepébe bombázott (2–2). Kőhalmi a 93. percben 13 méterről laposan gurította a labdát a jobb sarokba (2–3)

SÁRGA LAP
Nyerges (reklamálásért) az 50., Burzi (Radics buktatásáért) az 57., Herold (labdaelrúgásért) a 62., Nyerges (időhúzásért) a 63., Kvasz (reklamálásért) a 71., Puglits (Polonkai buktatásáért) a 79. percben

KIÁLLÍTVA
Nyerges a 63. percben

SZÖGLETARÁNY: 8:6 (3:4)

Az első említést érdemlő esemény gólt hozott, de a rákospalotaiak két formás akció végén megfordították az állást, s az előny birtokában térhettek pihenőre. Fordulás után Sóthy András a sorozatban fegyelmezetlenkedő Nyerges Krisztiánt teljes joggal küldte le a pályáról a 63. percben. Az egyenlítő gól után a hajrában a hazaiak mindent egy lapra feltéve rohamoztak a győztes gólért, ám a szerencse mégis a vendégek oldalára állt.

Mestermérleg
Pintér Attila:
– A második félidőben hiába játszottunk jobban, ismét önmagukat "végeztük ki” azzal, hogy egy-két játékosom fegyelmezetlen volt. Nem érdemeltünk vereséget.
Mészöly Géza: – Úgy érzem, ha szerencsével is, de megérdemelten nyertünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik